Bodypumppia...

Tänään kävelylenkki jäi pois kuvioista, mutta menin bodypump-tunnille. Ohjelma oli vaihtunut uuteen ja siinä oli minulle haastetta kylliksi. Veti voinnin aivan hapoille.

Lämmittelykappale, jalkakappale ja rintakappale sujuivat ihan hyvin. Selkäkappaleessa oli hieman vaikeuksia, samoin ojentajissa ja hauiksissa piti pitää välillä taukoa. Toinen jalkakappale oli täysi fiasko. Jouduin pitämään erityisesti askelkyykyissä pienen tauon välillä. Hartiakappaleeseen päästyämme olin jo ihan hapoilla ja yritin vain pinnistellä käyttäen kovasti voimavarojani. Vatsakappaleessa erityisesti sivulankut tuottivat vaikeuksia. Loppurentoutus- ja venyttelykappale sujui luonnollisesti hyvin.

Puolustaudun sillä, että olen nyt vasta aloitellut uudelleen bodypumpissa käyntiä ja olen vain jatkanut samoilla painoilla joihin keväällä jäin. Nyt kun alan käymään useammin pumpissa (tavoitteena 2-3 kertaa viikossa), kunto kohenee ja kaikki kappaleet sujuvat hyvin. Samoin painoja voi sitten vähitellen taas lisäillä kunnon mukaan.

Kaupassa kävelin sujuvasti ja tomerasti karkki- ja herkkuhyllyjen ohitse, vaikka olinkin nälkäinen. Tänäänkään ei siis repsahduksia tullut. Hyvä minä!

Huomenna on lepopäivä ja otan silloin ihan rennosti vaan.

Perjantaina minulla on ensimmäinen tapaaminen kunto-ohjaajan kanssa. Käymme läpi hieman taustojani ja teemme suunnitelmaa kunto-ohjelmani suhteen. Sovimme, että otan jo treenivaatteet mukaan niin voimme jo aloitella treenaamista. Odotan tätä ohjattua kuntoilua innolla.