Fiilistelyä unelmilla

Perjantain perinteitä kunnioittaen tein rivin Eurojackpottia. Lauantain lottorivi tuli myös väkerrettyä valmiiksi.

Kuten monen muunkin, myös minun unelmiini kuuluu lottovoitto. En vain koskaan voita edes pieniä voittoja. Ihmettelen kerta toisensa jälkeen, miten minulla ei ollut taaskaan yhtään osumaa. Pelaan aina yhden rivin kutakin peliä. Olen sitä mieltä, että jos voitto on minulle tarkoitettu, se kyllä tulee yhdellä rivillä.

Eurojackpot- ja lottorivin tekeminen kuuluvat viikon kohokohtiin. Mukavaa on ajatella mielessään, mitä tekisi ensimmäisenä voiton osuessa kohdalle.

Itse tietenkin kärvistelisin kolmen viikon ajan odotellen rahojen tipahtamista pankkitilille. Ensimmäisenä tekisin itsestäni täysin velattoman. Töistä ottaisin pidemmän vapaan. En irtisanoutuisi, koska työnteko pitää mielen virkeänä ja olon tarpeellisena ja eläväisenä. 

En varmaankaan matkustaisi kauas, sillä en ole ulkomaanmatkaajatyyppiä. Ehkä kiireetön lomamatka Lappiin tulisi kohdallani kyseeseen. 

Oman asunnon ostaisin ja palkkaisin sisustussuunnittelijan tekemään asunnostani kodikkaan. Itse en ole kovinkaan innokas sisustaja. Palkkaisin kotiini henkilön pitämään huolta siisteydestä. Koiran tai kaksi ostaisin ja palkkaisin niille kaitsijan ajoiksi, jolloin en itse ole kotosalla. Sijoittaisin, antaisin hyväntekeväisyyteen ja muistaisin läheisiäni ja ihmisiä, jotka ovat olleet minulle ja läheisilleni hyviä ja tärkeitä. 

Ei kai sitä voi tietää, millaisen reaktion suuren voiton voittanut ihminen kokee ja mitä loppujen lopuksi tapahtuu. Sen tietää vain lottovoiton voittanut. Voisihan käydä niin, että minusta tulisi voiton myötä kovin pihi ja kaupassa käydessäni tarkkailisin entistä tarkemmin hintoja keräten ostoskoriini edullisimmat tuotteet. Ruokapöydässä olisi tarjousmaksalaatikkoa ja litrahinnaltaan halvinta maitoa. Pitäisin huolta siitä, ettei vaurastumiseni näkyisi ulospäin millään tavalla, eikä kukaan saisi asiasta tietää.

Minulle kyllä kelpaisi pienempikin lottovoitto. 

Vähiin kävivät ennen kuin loppuivat...Vapaapäivät. Sairastuin vapaiden loppupuolella flunssaan, joten pari päivää vietin vuoteen omana Panadolia, Buranaa, c-vitamiinia ja Möllerin tuplaa napostellen ja kuumaa juotavaa siemaillen. Tulipa tilattua piristykseksi pizzaakin, valkosipulilla höystettynä.

Viikonlopun yöt kuluvat valvoessa. Yövuoroihin tieni käy.

Mukavaa viikonloppua!