Hangen hohteessa

Joulupöydän konvehtirasian äärellä kirjoittelen teille kuulumisia.

Päätin taannoin, etten osta yhtään joulukonvehtirasiaa, mutta niin se vain lipui sekin päätös vaikkapa sinne suklaakonvehtirasiaan.

Lunta on satanut Mäntsäläänkin. Toivottavasti lumi pysyy maassa ja sataisipa lunta vielä lisää, jotta pääsisimme pian hiihtelemään ajettuja latu-uria pitkin perinteisellä tyylillä.

Minä olen ollut tasaiseen tahtiin sekä lomalla, että töissä. Juuri tällä hetkellä vietän pitkän vapaan viimeisiä päiviä.

Joulumieli on jälleen hiukan hakusessa, mutta eiköhän se vielä jostain esiin putkahda. Yhdet jouluvalot olen sentään saanut ripustettua verhotankoon.

Olen puolet joulusta vapaalla ja puolet työmaalla. Yksinäisenä ihmisenä menen mielelläni jouluna töihin, sillä siellä saa kokea sitä sosiaalista elämää.

Neulomuksia on syntynyt harvakseltaan. Kirjoitusjuttuja olen puuhastellut jonkin verran ja joulumusiikkia olen kuunnellut.

Siinäpä ne minun tämän hetkiset harrastukset ovatkin.

Liikkumaan en ole itseäni saanut tuonne kylmyyteen, mutta kyllä sinnekin lähden kunhan hiihtämään innostun.

Ulkoilusta tulee hyvä mieli ja pukeutumiskysymyshän se hyvin pitkälti on, onko kylmä, kuuma, vaiko sopivan lämmin.

Vaivihkaa olen napostellut tässä kirjoittaessani ensimmäisen kerroksen suklaata rasiasta. Toisen kerroksen säästän illemmalle. Silloin seuraan tietokoneen kautta Mäntsälän kunnanvaltuuston kokousta.

Oheisen jouluisen kuvan myötä toivotan teille oikein mukavaa joulun odotusta!