Huh hellettä!

Täällä taas...Lähes vuoden tauon jälkeen...

Aurinko paistaa ja linnut laulavat, luonto vihertää ja kukat kukkivat. Kesä tulee ja toivottavasti saamme nauttia auringonpaisteesta pitkään. Tosin nautin myös ukkosenilmoista, eikä kesäsateessakaan mitään pahaa ole.

Minun elämääni ei kuulu mitään uutta ja ihmeellistä. Elämä on mennyt eteenpäin omalla painollaan.

Työelämässä olen viihtynyt ja viime vuoden lopulla aloittelin sairaanhoitajan työtehtävissä.

Kotikulmilla olen viihtynyt paljon. Kolmivuorotyö on vienyt veronsa ja parin päivän mittaisilla vapailla ei ole oikein viitsinyt kauemmaksi ajella. Viime syksynä kävimme viikon ajan lomailemassa Ylläksellä. Tuolloin ruska-aika oli jo ohi ja sinne satoi ensilumi. Reissu oli mukava, vaikka sää olikin kolea. Lämpimällä pukeutumisella selviytyi hyvin. Viikkoon sisältyi paljon ulkoilua ja retkeilyä, sekä mukavia hetkiä hyvässä seurassa.

Viime joulun vietin osin töissä ja osin vapaalla, kuten myöskin vuodenvaihteen ja pääsiäisen. Omasta vapaasta tahdostani.

Pian koittaa pieni kesälomapätkä ja sitä odottelen kuin kuuta nousevaa. Tuntuu hyvältä päästä vähän levähtämään ja latailemaan akkuja, vaikka kyse onkin melko lyhyestä lomasta. Todennäköisesti ajelen tuolloin käymään Savossa.

Ensi keväänä meidän perheessämme vietetään toivon mukaan ylioppilasjuhlia. Sitä ennen on ohjelmassa autokoulua, kutsunnat ja tiukkaa opiskelua :-)

Sauvakävelyä olen harrastanut aina, kun olen sille päälle sattunut. Sauvakävely auttaa hyvin niska-hartiaseudun "jäykkyyteen". Uimassa en ole vielä tänä vuonna käynyt, enkä avannossakaan juuri ollenkaan menneen talven aikana. Uimahallia asuinkunnastani ei löydy, eikä uimahallissa käynti ole juuri houkutellutkaan. Johtuisiko pitkälti siitä, että kevään aikana uutisoitiin eräässä uimahallissa vedessä lilluneista pökäleistä...Yrrrk :/

Vanhan kunnon Toyotani kuulumisista sen verran, että se meni jälleen katsastuksesta läpi. Pientä ruostevauriota helmassa, mutta se on korjattavissa. Auton radio ei toimi edelleenkään, mutta ei se haittaa. Työmatkoilla on jo töihin mennessä mukava suunnitella tulevaa työvuoroa ja töistätulomatkalla purkaa mielessään läpi kuluneen vuoron tapahtumia.

Valtakunnassa siis kaikki kutakuinkin hyvin. Toivottavasti teilläkin! Koetetaan nauttia kaikesta, mitä meillä on. Juuri nyt. Huomisesta kun ei kukaan tiedä.

Mukavaa loppukevättä ja edessä olevaa kesää tasapuolisesti kaikille! Lämpöä ja rakkautta!