Kesä

Kesä on edennyt pitkälle ja  ollaan jo heinäkuussa.

Kotikouluprojekti saatiin päätökseen keväällä. Poika pääsi luokaltaan hyvin arvosanoin. Olen kiitollinen kaikille mukana ja hengessä mukana olleille. Kotikoulu tasapainotti pojan elämää. Itseluottamuskin kasvoi. Toivotaan, että tämä ponnistus kantaa poikaa pitkälle tulevaisuuteen.

Kotikoulun jälkeen alkoi rippikoulu ja konfirmaatiopäivä oli kesäkuussa. Rippijuhlat olivat pienet, mutta mukavat ja lämminhenkiset. Poika sai mukavasti kerrytettyä mopokassaa ja etsii nyt innokkaasti sopivan hintaista mopoa. Mopokoulun teoriakoe on ensi viikolla. 

Minä olen jo pirteämpi. Viime viikolla lekottelin uimarannalla. Sää oli erittäin lämmin, mutta tuulinen. Tavarat lentelivät pitkin rantahiekkaa. Järven aallot olivat isoja ja vaahtopäisiä, vesi oli lämmintä kuin linnunmaito ja aaltojen keskellä oli riemukasta uida. Tuli lapsuus mieleen.

Rannalla makoillessani muutama muurahainen pyrki iholle. Mieleeni tulikin eräs vitsi muurahaisyhdyskunnasta, joka päätti eliminoida elefantin. Elefantti kun talloi päivittäin alleen muurahaisia ja oli tallonut muurahaispesääkin. Muurahaiset kiipesivät puuhun ja yllättivät elefantin hyppäämällä sen niskaan. Elefantti ravisteli itseään rajusti ja muurahaiset lentelivät ympäriinsä. Yksi muurahainen onnistui pysyttelemään elefantin niskassa. Tämän havaittuaan muut muurahaiset huusivat: Tapa se, Eenokki!... :)

Auringonottoalustalta ylösnouseminen oli niin monivaiheinen, että päätin lähteä vielä samana iltana lenkille. Olen käynyt nyt jo kuutena peräkkäisenä iltana tunnin kävelylenkillä. Karkit vaihdoin Lidlin edullisiin hedelmiin, vihanneksiin ja kasviksiin. Toivottavasti tämä tila kestää pitkään.

Sää on hyvin vaihteleva, mutta yritetään nauttia kesästä. Mielestäni vesisateessakaan ei ole mitään vikaa ja ukkosenilmat ovat hienoja.

Kaksi paloautoa ajoi ohi pillit ulvoen. Onkohan kyseessä tulipalo vai kolari?...Vaiko ilmainen kahvitarjoilu Shellillä...

Mukavaa kesää!