Kunto-ohjausta...

Tänään se sitten alkoi...Ohjattu kuntoilu.

Tapaaminen kuntosalilla oli sovittu klo. 9.00. Koska en ole aamuihmisiä, myöhästyin sovitusta n. 5 minuuttia. Myöhästymiseeni vaikutti myös se, että talo ei ollut minulle entuudestaan tuttu ja jouduin kyselemään tietä kuntosalitiloihin kahdelta eri ihmiseltä. Löytyiväthän tilat, monen mutkan takaa.

Uusi ohjaajani vaikuttaa mukavalta ja jämäkältä ihmiseltä. Kävimme läpi taustojani ja aiempaa liikuntakokemustani ja kiertelimme tilat. Tämän jälkeen pääsin itse toimintaan. Poljin kuntopyörällä ensin 10 minuutin lämmittelyn ja sitten laitteiden kimppuun. Tällä kertaa ei tosin ollut ranneketta, jolla pääsee kaikkiin laitteisiin. Ranneketta ei kuitenkaan tarvittu, koska halutessani olisin päässyt kaikkiin laitteisiin kuitenkin.

Punnersin tänään jalkojen, selän, ojentajien ja hauisten sekä hartioiden kimpussa. Jälkikäteen ajateltuna painoja olisi saanut olla jokaisessa laitteessa hieman enemmän, koska jaksoin tehdä kaikki sarjat kevyesti.

Annoin ohjaajalleni katsottavaksi nykyisen saliohjelmani, jonka hän kävikin läpi. Sovimme, että hän tekee minulle ensi viikolla uuden ja haasteellisemman ohjelman.

Teimme viikkosuunnitelmaa ja siihen kuuluu 2 x viikossa kuntosaliohjelma, kerran viikossa uintia, pidempi kävelylenkki (ja kunnon mukaan useampikin) ja kerran viikossa bodypump-tunnilla käynti. Tämä on nyt ainakin alkuun ehdoton maksimi, ettei ala menemään överiksi.

Itse olen suunnitelmaan tyytyväinen ja kunhan tästä hieman edetään, alkaa tämä tyttö hoikistumaan ja kaunistumaan.

Ohjaajani painotti ruokavalion tärkeyttä ja se onkin sellainen asia, johon minun tulee aina vain enemmän kiinnittää huomiota.

Tällä suunnitelmalla ollaan ensi keväänä rantakunnossa. Jospa se oma mörököllikin ilmestyisi kuvioihin.

Mutta; Tästä se lähtee pyörä pyörimään...Kohta se pyöriikin niin vinhaa vauhtia että jos kyydistä joskus pois pääsee niin ei kävele suoraa viivaa pitkin toviin...

No; Kohtuudella kaikkea ja täytyy pitää jalat tukevasti maassa ja realiteetit mielessä.

Viikonloppuna otan rennosti tehden pari kävelylenkkiä ja maanantaina aloitan uuden viikon uima-altaalta.