Loman alkua odotellessa

Olen tänään viettänyt yksittäistä vapaapäivää ja vietinkin sen hyvin. 

Aloitin vapaapäiväni vieton nukkumalla oikein pitkään. Aamukahvin nautiskelin lounasaikaan ja lounas tuotiin kotiovelle. Olin tehnyt paljon töitä juhannuslistassa, joten kyseisen listan tänään maksetut lisät olivat ihan mukavat. Tämä mahdollisti pienen hemmottelun kotiin tilatun ruoan muodossa.

Vapaapäiväni kului nopeasti lueskellessa ja loikoillessa. Illalla tein pitkän pyörälenkin ja nautiskelin maalaismaisemista täysin rinnoin. 

On oikeastaan aika upeaa, että luonnon kauneudesta pääsee nauttimaan päivittäin näinkin lähellä maamme pääkaupunkia.

Työmatkoillani, etenkin aamuvarhaisella ja iltamyöhällä, olen nähnyt jos minkälaista metsän eläjää; Eräänä aamuna peura loikki kahdella pitkällä loikalla tien yli. Ketun olen nähnyt ja vilistipä kerran minkkiemo poikasineen tien yli töistä tulomatkallani. 

Varovainen saa ajellessa olla. Välillä on vain todella vaikeaa, olla varovainen. Erityisesti yövuoron päätyttyä kotiin palatessa tarkkaavaisuus ei ehkä ole terävimmästä päästä. Onneksi lukeudun kuitenkin pääsääntöisesti rauhallisiin ratin takana olijoihin.

Palaan takaisin tähän iltaan ja pyörälenkin jälkimaininkeihin. Ennen lenkkiä mielessäni pyöri pari ikävää asiaa. Lenkin jälkeen on ollut ihan mukava fiilis. Usein tahtoo käydä niin, että olipa harrastus mikä tahansa, ennen lähtöä ei oikein kiinnostaisi tai jaksaisi, mutta harrastuksen parista palatessa tunteekin itsensä ihan toiseksi ihmiseksi.

Huomenna elellään jo elokuuta. On mukavaa, kun syksy pian saapuu.

Parin viikon kuluttua pääsen lomailemaan pariksi viikoksi. En millään jaksaisi odottaa loman alkamista. Onneksi aika kuluu nopeasti. Vastahan loman alkuun oli aikaa 11 viikkoa. Kohta voin kaivaa aamukamman esiin. 

Olen suunnitellut tekeväni pienen lomamatkan. Levätä aion kuitenkin.

Toivon, että sinulla on ollut mukava kesä! Hyvää loppukesää!