Muistelua

Vuosi 2015 alkaa lähestyä loppuaan. Mukaan on mahtunut paljon. Kulunut vuosi on ollut minulle ns. Lepovuosi. Olen saanut itselleni paljon omaa aikaa ja omaa tilaa käsitellä omia asioitani. Tämä on näkynyt myös arjen elossa. Asenteeni moneen asiaan on muuttunut, samoin ajattelutapani ja olen pystynyt puhaltamaan positiivista energiaa ympäristööni.

Liikkeelle olen päässyt välillä enemmän ja sitten taas vähemmän. Joululahjaksi sain Jutan voimakirjan ja luin sen heti paikalla kannesta kanteen. Sain kirjasta potkua persauksilleni ja kirjan lukemisen myötä aloin jopa nousta portaat ylös hissin sijaan. Asun toisessa kerroksessa ja uskokaa tai älkää, mutta olen tähän saakka liikkunut hissillä asuinkerrokseeni. Tekosyynä olen käyttänyt kipeytyneitä polviani.

Kirja on mielestäni järkevä ja helppolukuinen. Jutta Gustafsberg vaikuttaa jalat maassa olevalta henkilöltä ja hän myös todellakin tietää, mistä puhuu. Kirjan lukemisen myötä sain uutta toivoa, että vaikka asiat juuri tällä hetkellä olisivatkin mullinmallin, niin tila ei ole pysyvä, vaan asiat voivat muuttua, kun vain jaksaa uskoa itseensä. 
 
Pojan koulunkäyntiin olen enemmän kuin tyytyväinen. Kulunut vuosi on tuonut parannusta huomattavasti. Rippikoulun hän suoritti ja mopokortinkin sai taskuunsa.
 
Pääsimme myös matkustelemaan, aina Lappiin asti. Vietimme syyslomaviikon patikoiden Ylläksellä. Se reissu oli ikimuistoinen ja siitä on muistona monta upeaa valokuvaa.
 
On aika jälleen kiittää yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Ilman heitä asiat eivät olisi sujuneet näin mukavasti. Samoin kiitän sydämestäni teitä, jotka olette jaksaneet kirjoituksiani lukea. Kirjoittaminen on ollut minulle yksi henkireikä.
 
Tupakointia en ole lupauksistani huolimatta saanut loppumaan, mutta vähentänyt olen kyllä paljon tupruttelua.
 
Vuoden 2016 alku tulee olemaan mielenkiintoinen. Silloin selviää, joudunko uusintaleikkaukseen aivolisäkkeen lähellä olevan kystisen muutoksen vuoksi. En murehdi asiaa etukäteen. Jutan voimakirjan muistaen asioista ja tapahtumista voi selviytyä. Tärkeintä on uskoa itseensä ja luottaa asioiden sujumiseen ja järjestymiseen.
 
Toivotan kaikille oikein hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta 2016! Kirjoittelen taas ensi vuonna.