Nelikymppiset

Syksy on tullut. Koulut ovat alkaneet ja hyvässä käynnissä. Pojan koulunkäynti on nyt hyvällä mallilla ja olen tyytyväinen.

Olen liikkunut jonkin verran luonnossa ja on ollut hienoa havaita syksyn merkkejä ilmassa. Olen innostunut valokuvaamisesta ja aion vielä joskus osallistua valokuvauskurssille. Luonnosta löytyy niin paljon kuvattavaa. 

Olemme saaneet nautiskella myös auringon säteistä ja lämmöstä. Tänään on pitkästä aikaa harmaa ja sateinen päivä. Tästä eteenpäin sää muuttuu epävakaisemmaksi.

Rakastan pimeneviä syysiltoja ja sitä, että saan istuskella parvekkeella kynttilän valossa.

Täytin eilen 40 vuotta. Juhlimme syntymäpäivääni lähimpien ihmisten kanssa. Leipomosta hain kinuskitäytekakun ja nautiskelimme sitä kuohuviinin ja kahvin kanssa. Illalla paistoimme pikkupizzoja ja nautiskelimme hieman viiniä. Päivästä jäi todella hyvä maku suuhun ja mieleen pitkäksi aikaa. Ensi viikolla juhlistamme synttäreitä hieman isommalla porukalla.

Sain lahjaksi uuden kampauksen. Kampaajalla istuin maanantaina nelisen tuntia. Hiuksiini tehtiin permanentti ja laitettiin uusi väri. Halusin syksyisen värin ja sellaisen sain. Hyvin punaisen ja auringon valossa sädehtivän. Juuri sellaisen kuin halusin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja ylpeänä kannan kampaustani pääni päällä. Suosittelen lämpimästi parturi-kampaamo Tantukkaa Mikkelin Anttolassa kampaamopalveluja tarvitseville. Liittäisin kuvan itsestäni ja uudesta kampauksestani tekstiini, mutta en saa kaksoisleukaani piiloon millään...

Synttäreistäni puuttui vain yksi asia; Kaksosveljeni. Olisin niin mielelläni juhlistanut päiväämme yhdessä hänen kanssaan. Vein hänen haudalleen kukkasia.

Tänään jatkan jälleen liikkumista. Käyn lenkillä ja menen illalla pelaamaan tennistä läheiselle tenniskentälle. Yritimme mennä viikonloppuna Mäntsälän luontopolulle (Haukankierros). Polku oli paikoin niin huonossa kunnossa, että emme pystyneet kiertämään sitä kokonaisuudessaan. Minua harmitti asia kovasti, sillä maisemat olivat kivat ja olisin varmasti saanut kuvattua monta hienoa valokuvaa polun varrelta. En ymmärrä, miksi luontopolkua ei ole pidetty kunnossa.

Perjantaina alkavat gospelkuoron kuoroharjoitukset. Fermaatti-kuorosta luovuin, vaikka kipeää se teki. En millään kykene laulamaan aktiivisesti Fermaatin mukana Mäntsälästä käsin.

Syksy on ihanaa aikaa. Toivottavasti sitä kestää pitkään. Odottelen innolla kunnon ruskaa.