Sama virsi jatkuu

Niinpä niin...Tänäkin aamuna nukuin liian pitkään ja treenit jäivät väliin...Olen tyytyväinen jos joku aamu herään ajallani.

Hienot ovat loppuviikon suunnitelmat; Huomenna aamulla uimaan, perjantaina salille (ja uimaan), lauantaina kävelylenkkiä ja sunnuntaina bodypumppia. Jos nämä toteutuvat, saan olla sunnuntai-iltana itsestäni ylpeä.

Tänä iltana kaupasta tarttui mukaani tupla-patukka ja tuttifrutti karkkipussi. Kaupan hyllyllä ne näyttivät hyvältä, mutta kotiin tultuani ne eivät enää maistuneetkaan. Söin tuplasta puolet ja napsin muutaman karkin. Hyvä niin ja jäivät keittiön ylälaatikkoon odottelemaan luvallista herkuttelupäivää.

Minun tekisi kovasti mieleni liittyä johonkin kuoroon/lauluryhmään. Kuoroharjoituksilla on samanlainen vaikutus minuun kuin liikunnallakin. Vaikka olisi kuinka tympeä olo ennen harjoituksia, harjoitusten jälkeen on ihan toinen ihminen.

Olen laulanut kuorossa jo pienenä tyttönä. Lauloin lapsikuorossa ja Mikkelin musiikkiopiston kuorossa. Myöhemmin, yläasteella, lauloin koulun kuorossa. Aikuisena olen laulanut muutama vuosi takaperin naiskuorossa ja kirkkokuorossa toisella paikkakunnalla.

Minusta olisi hienoa päästä myös esiintymään yleisölle. Ehkä liityn kuoroon, ehkä en. Nyt olisi korkea aika, koska syksy on jo näin pitkällä.

Ilta on saapunut ja ulkona on 0 astetta lämmintä. Kapuan lämpimän peiton alle ja laitan kellon ihan varmuuden vuoksi soimaan aamulla klo. 5.30...