Sunnuntaita...

Aamulla/päivällä (klo. 11.30) silmäni aukaistuani olin aivan varma, että tänään on maanantai ja uintipäivä. Hetken aikaa tein jo lähtöä, mutta sitten muistinkin että on vasta sunnuntai ja voin ottaa ihan rauhallisesti.

Katselin perjantaina "Vain elämää"-aloitusjakson ja mietiskelin siinä samalla, kuinka hienoa olisi saavuttaa elämässään jotain sellaista, että jäisi pysyvästi ihmisten mieliin senkin jälkeen kun aika on jo jättänyt. Ihailen noita upeita taiteilijoita, erityisesti Vesa-Matti Loiria ja Paula Koivuniemeä.

Tänään ajattelin ensin meneväni bodypump tunnille, joka alkaisi 10 minuutin kuluttua. Olin kuitenkin herännyt niin myöhään ja rakastan rauhassa toimimista, että päätin olla osallistumatta pumppiin. Jos tunti olisi ollut myöhemmin, olisin varmasti osallistunut. Selityksiä, selityksiä...

Eilen oli lepopäivä. Vietin sen poikani kanssa. Teimme tortilloja, joista itse söin yhden terveellisen vaihtoehdon. Se sisälsi vähärasvaista jauhelihaa, salaattia ja kermaviiliä. Ajattelin, ettei se "lätty" kovinkaan paljoa energiaa sisällä ja pysyn päivittäisessä kaloritavoitteessani.

Kuuntelimme päivän aikana myös Metallicaa musiikkivideoina ja teimme internetissa näyteikkunaostoksia.

Huomenna päättyy syksyn yhteishaku oppilaitoksiin. Olen miettinyt, että voisin hakea opiskelemaan vaikkapa terveydenhoitajaksi. Hankkisin kaksoistutkinnon.

Olen aloittanut vuonna 2013 datanomin opinnot. Se ei oikein onnistunut ja vaikka alkuun olin kuvitellutkin sen olevan minulle sopivaa opiskelua, tulin aika pian opiskelun aloitettuani siihen tulokseen ettei ala ole minulle oikea.

Ulkona ei tällä hetkellä paista aurinko ja sää on kovin syksyinen. Tiistaiksi on jo luvattu kylmempiä ilmoja. Tuolloin saan ottaa käyttööni uudet syysilmoihin sopivat mustat ulkoiluhousuni.

Tänään olen ajatellut tehdä kävelylenkin, lueskella kirjaa ja katsella televisiota. Televisiosta taitaa alkaa illalla "Tanssii tähtien kanssa" uusi kausi.

Näillä mietteillä suuntaan alkavaan viikkoon...