Unenlahjat

Uusi viikko ei todellakaan alkanut reippaissa ja liikunnallisissa tunnelmissa.

Unenlahjani veivät voiton ja kellon soidessa klo. 5.30, lätkäisin sen sammuksiin ja käänsin kylkeä jatkaen tasaista tuhinaa...Peiton alla oli niin lämmin ja mukava olla, että nukuin pitkälle iltapäivään ja sain itseni ylös vuoteesta vasta klo. 15.30.

Tämä ei tietenkään voi jatkua näin ja nyt on toden teolla otettava itseään niskasta kiinni. Täytyy vain yrittää pitää mielessä, kuinka hyvä olo treenaamisesta tulee.

Tämä päivä meni siis harakoille, mutta viikko on onneksi vasta alussa. Vielä ehtii hoitaa viikon treenit kunnialla läpi.

Kömmin peiton alle ja laitan kellon herättämään klo. 5.30. Erään ystäväni neuvojen mukaan asetan kellon niin kauas sängystä, että minun on pakko nousta ylös sammuttaakseni se. Vuoteeseen ei tietenkään takaisin mennä vaan astellaan kahvinkeittimen luo. Erään toisen ystäväni neuvojen mukaan kahvinkeitin on jo tänä iltana valmiiksi "ladattu". Kolmannen ystäväni neuvoista otan oppia, että yritän herätä aamulla verukkeella millä hyvänsä. Olkoon se veruke sitten tällä kertaa vaikkapa se treenin jälkeinen hyvä olo.

Seuraaviin viisaisiin sanoihin päätän tämän päivän:

"Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja. Unohda hetket ikävät, mutta älä hetkiä voitettuja. Unohda virheet joita ei voi korjata, mutta älä erehdysten tuomaa oppia. Unohda epäonni joka täytyi kohdata, mutta älä aikaa jolloin onni alkoi potkia. Unohda päivät jotka olet ollut yksin, mutta älä kohtaamaasi hymyilevää kulkijaa. Unohda suunnitelmat jotka eivät toimineet, mutta älä koskaan unohda kantaa mielessäsi unelmaa. -Elämän Pisaroita-"