Uusi viikko...

Maanantai...En jaksanut nousta aamulla ajoissa ylös sängystä. En siis ehtinyt uimaan.

Ilmoittauduin illan bodypumppiin ja siellä kävinkin hikoilemassa tunnin verran. Tunnin jälkeen rentouduin infrapunasaunassa. Olin saapunut salille etuajassa, joten ehdin parinkymmenen minuutin ajan nautiskella hierontatuolissa ennen tunnin alkua. Ajan olisi voinut käyttää paikkojen lämmittelyyn esimerkiksi crosstrainerilla tai kuntopyörällä. Hierontatuoli vei kuitenkin voiton.

Kävin vaa´alla ja pettymys oli suuri kun paino oli tippunut vain yhden voipaketillisen verran. Kokosin kuitenkin itseni nopeasti ja ajattelin painon varmasti tippuvan jatkossa nopeammin kunto-ohjelmani ja ruokavaliomuutokseni myötä.

Ulkona on hyvin sateinen syyssää ja kun sateenvarjo ei kuulu perusvarustukseeni kotoa lähtiessäni, unohdin sen tietenkin kotiin. Hiusten kuivaus saunan ja suihkun jälkeen olisi ollut täysin turhaa, joten jätin hiukseni pyyhekuiviksi.

Kotimatkalla kävin ostamassa rasiallisen nektariineja ja sain kaupan kassalta osakseni säälivän katseen. Hiukseni olivat sateestakin aivan märät ja poskiin liimautuneet ja olin varmasti kutakuinkin aika surkea näky. Mutta nektariineja teki mieli ja niitä oli pakko päästä ostamaan.

Kävelin pimenevässä illassa hiljaista kävelykatua pitkin kohti bussipysäkkiä. Taustalla joku "Ranskatar" lauloi kaunista kappaletta. Kuvittelin hetken olevani romanttisessa elokuvassa. Keltaiset syksyn lehdet tipahtelivat alas puista. Bussipysäkillä kohtaisin komean, tumman, suonikkaat ja vahvat käsivarret omistavan miehen...Elämäni rakkauden. Hän asettelisi oman takkinsa hartioilleni lämmittämään ja katseemme kohtaisivat. Seuraavaksi olisi vuorossa intohimoinen suudelma ja istuisimme sylikkäin odottelemassa bussia. Bussin tultua astelisimme sisään käsi kädessä ja matkaisimme miehen mökille, jossa takkatulen loisteessa tulisimme valvomaan koko pitkän yön kertoen toisillemme elämäntarinamme...

Todellisuudessa astelin bussipysäkille, joka oli tyhjä. Aikaa bussin tuloon oli vielä kymmenisen minuuttia. Hetken värjöteltyäni pysäkille asteli viisissäkymmenissä oleva perussuomalainen "Matti". Hän seisahtui viereeni ja laittaessaan sateenvarjoaan suppuun vedet melkein roiskuivat päälleni. Siinä sitten jurottaen odottelimme bussin tuloa, joten se siitä romantiikasta...

Nyt on kuitenkin hyvä olo bodypump-tunnin ja infrapunasaunan jälkeen. Nautiskelen teetä ja nektariinia ja televisiosta alkaa kohta "Kiiltokuvia".

Aamulla aion herätä ajoissa päästäkseni tunniksi polskimaan 30 asteiseen veteen.

Huomenna muistan ottaa sateenvarjon mukaan.