Uusi vuosi täynnä mahdollisuuksia

Joulu tuli, joulu meni ja vuosikin vaihtui uuteen...

Oli hieno asia, että saimme valkean joulun. Jouluaattona kävimme Savossa viemässä haudoille kynttilöitä. Siellä päin maisemat olivat kuin postikorteissa. Täällä etelässäkin oli mukavan valkeaa. Joulunaika sujui rauhallisissa ja mukavissa merkeissä läheisten kesken. Tekojoulukuusi oli pieni, mutta lahjat sen alla näyttivätkin sitten suuremmilta.

Arki on palannut toden teolla. Minulla on joitain suunnitelmia kuluvan vuoden varalle. Pyrkimyksenäni on mm. laihtua lisää, pitää huolta hyvinvoinnistani, ajatella positiivisemmin, kirjoittaa enemmän, sekä kehittyä ammatillisesti. Yritän toteuttaa suurimman haaveeni, joka selviää sen mahdollisesti toteuduttua. Lisäksi aion osallistua sellaiseen, johon en aiemmin ole osallistunut.

Lähitulevaisuudessa pidän vähän enemmän vapaata. Varasin ajan kampaajalta ja päivitän hiukseni ensimmäisen kerran puoleentoista vuoteen. Käyn ehkäpä vaateostoksilla, vaikka vaatekaupoissa ajan viettäminen ei olekaan minun juttuni. Saatan käydä syömässä hyvää ruokaa mukavassa paikassa. Lepäilen, kirjoittelen, lueskelen, pohdiskelen ja olen vain olemassa.

Tänään ajattelin panostaa ruoanlaittoon ja päädyin lusikoimaan kaupan valmista kirjolohikeittoa raejuustolla höystettynä...

Herkät sieraimeni ovat jo ajoittain noteeranneet lähestyvän kevään tuulahduksia. Päivät pitenevät ja valoisuus lisääntyy enemmän ja enemmän. Se varmasti virvoittaa väsyneitä mieliä.

Päätin, että tämän vuoden aikana matkustan jälleen Lappiin; Joko keväthangille hiihtelemään, syksyllä ruskan keskelle vaeltamaan tai revontulien loisteeseen hankien keskelle etsimään joulumieltä.

Suunnitelmia on mukava tehdä. Elämästä ei kuitenkaan koskaan tiedä ja aina suunnitelmat eivät toteudu toivotulla tavalla tai niitä ei ole mahdollista toteuttaa. Unelmia ei kuitenkaan voi keneltäkään pois viedä.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019 kaikille! Toivon, että se on alkanut mukavissa merkeissä. Mikäli näin ei ole, yritetään muistaa, että elämä kantaa. Sitä voi joskus olla vaikea uskoa. Jos jaksaa yrittää, voi ehkä yllättyä.